Din lokala målare i Sundbyberg. Vi skapar liv i rum

Vi är alltid redo att ge svar på dina frågor. Du når oss snabbast på telefon:

Vad gäller ditt ärende?

Målare Sundbyberg

Välkommen till Stockholm Målare – din pålitliga målare i Sundbyberg! Om du letar efter professionella målningstjänster som kan förvandla ditt hem eller företag, har du kommit till rätt ställe. Vi är ett dedikerat team av erfarna målare med expertis inom olika måleritjänster. Oavsett om du behöver fräscha upp väggarna i ditt vardagsrum, ge köksluckorna ett nytt liv eller förnya taket, så står vi redo att hjälpa dig.

Målning på tapet

Vår specialitet är målning på tapet i Sundbyberg. Genom att kombinera vårt kunnande inom måleri med noggrannhet och precision, kan vi förvandla vanliga tapetmönster till vackra konstverk på dina väggar. Vi tar hänsyn till tapetens struktur och färgsättning för att säkerställa att resultatet blir perfekt. Oavsett om du vill ha en mjuk och subtil färgton eller något mer livligt och iögonfallande, så kan vi skapa den atmosfär du drömmer om.

Målning köksluckor

Behöver ditt kök en uppfräschning? Vårt måleri i Sundbyberg inkluderar även tjänster för att måla om köksluckor. Genom att ge dina köksluckor ett nytt färgskikt kan vi förvandla hela kökets utseende till en bråkdel av kostnaden för en köksrenovering. Vårt team av skickliga målare tar hand om varje steg i processen, från noggrann förberedelse av ytor till applicering av högkvalitativ färg. Resultatet blir ett kök som ser ut som nytt!

Våra tjänster inkluderar även:

  • Målning tak i Sundbyberg för att ge ditt rum en ny känsla av rymd och fräschör.
  • Målning vägg i Sundbyberg för att skapa den perfekta bakgrunden för ditt inredningsstil.
  • Färgkonsultation för att hjälpa dig välja den optimala färgsättningen som passar din smak och stil.

Kontakta oss idag för att boka en kostnadsfri konsultation och offert för dina målningsbehov i Sundbyberg. Vi ser fram emot att hjälpa dig att förvandla ditt hem eller företag med våra professionella och kreativa målningstjänster.